Lubrica
Telefon: 004 0733 983 666    |    Email: office@lubrica.ro

Agip Brake Fluid DOT 4

Lichide speciale - AGIP BREAKE FLUID DOT 4 este un lichid de frana de culoare galbena, folosit cu deosebit succes in circuitele de franare cu discuri sau/si cu tamburi, ca si in sistemele hidraulice pentru servo-frane.
Produsul este, de asemenea, recomandat si pentru cazurile in care sistemul de franare opereaza in conditii severe de exploatare, cum ar fi cel specific masinilor cu remorca, vehiculelor comerciale etc.
 

Proprietati si performante
* Valoarea ridicata a punctului de fierbere permite utilizarea produsului in deplina siguranta, chiar si atunci cand componentele sistemului de franare sunt supuse unor temperaturi inalte, cum ar fi cazul sistemului de franare pe discuri.
* AGIP BRAKE FLUID DOT 4 rezista contaminarii periculoase cu apa, datorata umiditatii mediului exterior, care conduce la aparitia fenomenului cunoscut drept "vapor lock" (blocare cu vapori), find astfel capabil sa mentina temperatura de fierbere in limita de siguranta, chiar si in prezenta unei sensibile concentratii de apa in circuitul de frana.
* Prin valoarea punctului de curgere foarte coborat, fluidul asigura mentinerea unei viscozitati adecvate, chiar si la temperaturi foarte scazute ale mediului ambiant.
* Nu reactioneaza chimic cu metalele folosite la constructia componentelor sistemelor de franare, incluzand aici cadmiul si zincul.
* Are proprietati bune antiuzura si de lubrifiere.
* Produsul este compatibil cu elastomerii folositi la fabricarea garniturilor si nu provoaca gonflarea sau deteriorarea acestora.
* AGIP BRAKE FLUID DOT 4 isi pastreaza stabilitatea chimica chiar si la temperaturi inalte.

Specificatii
AGIP BRAKE FLUID DOT 4 satisface cerintele specificatiilor:
- SAE J 1703 JAN 80 - ISO 4925
- F.M.V.S.S. No. 116 DOT 3 and DOT 4 type - CUNA NC 956 DOT 4

Atentie!
Contaminarea produsului cu reziduuri, apa, produse petroliere sau alte impuritati poate conduce la functionarea defectuoasa a sistemului de franare sau chiar la distrugerea lui.
Pastrati recipientul produsului curat si bine inchis pentru a preveni absorbtia apei.
 

Agip Brake Fluid DOT 4