Lubrica
Telefon: 004 0733 983 666    |    Email: office@lubrica.ro

LUBRIFIN TT A/AE

Uleiuri de tratament termic. Se utilizeaza ca medii de racire (calire, revenire, detensionare) in cadrul tratamentelor termice secundare ale pieselor din otel si cu recomandari speciale pentru piesele din fonta si din metale neferoase.
Se utilizeaza ca medii de racire (calire, revenire, detensionare) in cadrul tratamentelor termice secundare ale pieselor din otel si cu recomandari speciale pentru piesele din fonta si din metale neferoase.
 

  • LUBRIFIN TT 22 A/AE este recomandat pentru operatiile de calire rece ale pieselor din oteluri hipoeutectoide si hipereutectoide.
  • LUBRIFIN TT 50 A/AE si LUBRIFIN TT 68 A/AE sunt recomandate pentru operatiile de calire rece si calire semi-calda ale pieselor cu continutul de carbon scazut.
  • LUBRIFIN TT 100 A/AE sunt uleiuri de vascozitate medie recomandate pentru operatiile de calire semi-calda a pieselor cu geometrie complexa fabricate din oteluri hipoeutectoide.
  • LUBRIFIN TT 460 A/AE sunt uleiuri de vascozitate mare dezvoltate pentru operatiile de calire fierbinte si calire bainitica.


 Buna stabilitate termica si la oxidare
 Fluiditate scazuta la temperaturi ridicate asigurand consumuri scazute in timpul procesului de calire (LUBRIFIN TT 22 A/AE, LUBRIFIN TT 50 A/AE),
 Bune caracteristici de vascozitate oferind o buna racire in zona convectiva, asigurand diminuarea tensiunilor termice, generatoare de tensiuni mecanice, in timpul racirii.

LUBRIFIN TT A/AE