Lubrica
Telefon: 004 0733 983 666    |    Email: office@lubrica.ro

Agip Antifreeze Spezial

Lichide speciale - AGIP ANTIFREEZE SPEZIAL este un fluid pe baza de etilen glicol, care nu contine silicati, nitriti, amine, bor si fosfati, cu proprietati ridicate anticorozive si perioade lungi de utilizare.
 

Proprietati si performante

* AGIP ANTIFREEZE SPEZIAL este unul dintre cele mai moderne produse de pe piata pentru protectia radiatoarelor.
* În functie de concentratia produsului in apa se asigura temperaturile de congelare dorite. În acelasi timp, temperatura de fierbere obtinuta va avea valori mai mari de 100oC.
* AGIP ANTIFREEZE SPEZIAL asigura protectia anticoroziva, pe termen lung, pentru toate metalele folosite in constructia motoarelor si radiatoarelor (fonta, aluminiu, cupru si aliajele lor).
* Produsul este compatibil cu materialele plastice si elastomerii folositi la fabricarea etansarilor si armaturilor flexibile.
* AGIP ANTIFREEZE SPEZIAL contine inhibitori atent selectionati, lipsiti de amine, nitriti si fosfati, cu impact redus asupra mediului inconjurator.
* AGIP ANTIFREEZE SPEZIAL asigura, pe perioade foarte lungi de timp, protectie impotriva fenomenului de cavitatie, precum si un coeficient ridicat de transfer termic. Anumiti fabricanti de autovehicule recomanda perioade de schimb de pana la 5 ani.

Specificatii

AGIP ANTIFREEZE SPEZIAL satisface cerintele urmatoarelor specificatii:
- ASTM D 3306
- VW / Audi / Seat / Skoda TL 774 D/F (G 12+)
- MB fila DBL 7700.30, fila 325.3
- MAN 324 Type SNF
- Ford WSS-M 97 B44-D
- Porsche (techn. Information)
- GM / Opel 6277M
- John Deere
- Renault RVI 41-01-001/Q TIPO D
- Fiat
- Ő-Norm V 5123
- NATO S-759

Utilizari
* AGIP ANTIFREEZE SPEZIAL continand glicol, nu este toxic si are un impact redus asupra mediului.
* Poate fi folosit perioade lungi in sistemele de racire ale tuturor tipurilor de autovehicule.
* Datorita proprietatilor ridicate de transfer termic, se poate utiliza in sistemele puternic incarcate termic, cum ar fi cele ale motoarelor tip sport.
* Înaintea introducerii fluidului in sistemul de racire, acesta trebuie curatat in mod corespunzator.
* Datorita bunelor proprietati anticorozive, de mentinere a circuitului in stare curata si a temperaturii de fierbere ridicate, AGIP ANTIFREEZE SPEZIAL poate fi folosit pe durata intergului an.
* AGIP ANTIFREEZE SPEZIAL (violet) este miscibil cu alte tipuri de fluide dar, trebuie ca prin amestecurile obtinute sa se asigure calitatile recomandate.

Va rugam sa aveti in vedere precizarile constructorilor in alegerea fluidului de racire.
 

Agip Antifreeze Spezial